Gelegen in het groene hart, aan de rand van de weilanden

Artist à Fleurs

Gelegen in het groene hart, aan de rand van de weilanden

Artist à Fleurs

Passie voor zijden bloemen en planten

Het verhaal van Sabine


Na dat ik 2 jaar in een noodwoning woonde omdat we bezig waren met de vergunningen en bouw van onze woonboerderij ben ik erachter gekomen hoe belangrijk ‘wonen’ is. Interieur is de basis van een (t)huis gevoel. Ik tekende mijn eigen woning in, we herbouwde met mijn ouders het ouderlijk huis van mijn vader. Ik woon nu met mijn gezin in de voormalige koeienstal waar ik als klein meisje tussen de koeien speelde. Tijdens de afbouw en inrichting kwam ik erachter dat dit mijn passie is, het af stijlen van woningen. Vele zeiden tegen mij; 'hier moet je echt iets mee doen'. Met mijn achtergrond in de bloemen, is de Flower artist in mij geboren en heb ik mijn eigenonderneming opgestart.

Ondernemen zit in de familie!


Mijn familie van mijn moeder kant runt een groot transportbedrijf in jawel: bloemen! Mijn opa was daarom ook apen trots toen hij hoorde dat ik in de zijden bloemen ging starten en wilde direct mijn eerste klant worden. Momenteel werk ik voor mijn werkgever en besteed ik steeds meer tijd aan mijn onderneming en atelier! Uit eindelijk is mijn droom volledig te kunnen werken in het atelier. 

Goed gezelschap


Het atelier staat op een voormalig boerenbedrijf tot enige tijd geleden. Nu word de boerderij enkel nog hobby matig gebruikt. Het geeft een leuke gemoedelijke sfeer. Poezen, pony’s, kippen, mini varkens, konijntjes. Echt een landelijke omgeving.

Prachtige locatie


Gevestigd aan huis in Vinkeveen. Dit is echt een unieke locatie. Het atelier zit in een zeecontainer. Ik kwam op het idee, toen ik veel container woningen langs zag komen, of tiny-house. Ik dacht ik wil een ‘tiny-atelier’ in zijden bloemen met alleen de mooiste producten.

Op het erf zijn wij momenteel bezig met de bouw van het magazijn. Na de zomer open ik die deur. Het magazijn is gelegen in een herbouwde stal. In diezelfde stal komen ook de pony’s te staan, wat het allemaal heel intiem en uniek maakt. In het magazijn komt een heuse fotowand. Daar kan ik mooie foto’s maken van alles wat ik maak. Dit alles op 1 erf, wat fijn.

Er zijn zelfs doorgroeimogelijkheden op het erf. Stiekem denk ik daar wel eens aan. Het atelier is petit, maar zeer sfeervol. En omdat ik 1 op 1 contact heb is deze plek ook prima. Maar er is nog een stal vrij, waar ik stiekem ook al een atelier in ingericht heb, sst! ;)