Algemene voorwaarden

Bestellen, levering en retourneren.


Bestellen en retourneren
Het is niet gebruikelijk vazen/hardware retour te sturen ivm de kwetsbaarheid van het product. Bij twijfel om te bestellen adviseer ik een afspraak te maken in het atelier om het product te komen bekijken. Alle items worden zorgvuldig gecontroleerd voordat deze verstuurd worden. Graag binnen 5 dagen na ontvangst melden wanneer een product beschadigd is aangekomen.

Levertijd
De levertijd van een online bestelling is ongeveer 4 a 5 werkdagen. Heb je een item echt voor een bepaalde datum nodig, neem dan even contact met mij op.

Losse bloemen
De zijden bloemen kan je zelf in vorm buigen, let op doe dit zorgvuldig en buig niet aan de koppen. De stelen kan je opmaat buigen. Houd deze eerst ‘naast' de vaas om hoogte te bepalen, en buig daarna de steel. Het is belangrijk om de zijden bloemen voorzichtig uit te vouwen, zo bereik je het mooiste effect met je bloemen.

Boeket bestellen
Elk zijden boeket is uniek en handgemaakt. Het kan daarom zijn dat enkele bloemen afwijken van de foto wanneer je een boeket ontvangt. Er wordt met veel passie en zorg gekeken naar de beste combinatie.

Heb je specifieke wensen, voorkeuren, cadeau zendingen of speciale lengte stelen nodig vermeld dit dan bij de opmerkingen in het bestelscherm.
Let op: Omdat elk boeket custom made is kunnen deze niet retour, ben je onverwachts toch niet tevreden? Neem dan contact op via mail of telefoon.

Boeket ontvangen
Wanneer je het boeket eventueel met vaas ontvangt zijn deze los van elkaar verpakt.
Het boeket dien je uit de verpakking te halen, lint los te knippen en dan kan hij zo in jou vaas. Let op! De stelen worden vaak op lengte gebogen voor de juiste lengte van de vaas, buig deze niet terug!

Schud de bloemen lichtjes op en buig eventueel voorzichtig aan de stelen zodat ze mooi in jouw vaas vallen.