Persoonlijke service

Artist à Fleurs

Persoonlijke service

Diensten

Persoonlijk advies en maatwerk voor elk budget en interieur.

Bloem decoratie verrijkt het interieur en heeft een positief effect op productiviteit en stemming. 

Diensten

1 op 1 contact

Een bezoek aan het atelier is sowieso een beleving op zich. Bij het moment van aanrijden treft u het atelier op een prachtig landelijk gelegen erf. Na parkeren loopt u door de tuindeur via de landelijke tuin direct naar het atelier. Landelijke omgeving, gelegen midden aan de weilanden gevestigd. Relaxte sfeer, kopje thee of koffie of een lekker gekoeld drankje. U wordt omringt door exclusieve zijden bloemen en planten van Silkka. Unieke vazen en potten. Een hotel chique sfeer. Altijd vakkundig advies, en meedenkend met u als klant.

Wat is mogelijk
• je eigen vaas meenemen naar het atelier
• losse bloemen kopen
• een complete combinatie: zuil, vaas, bloemen

Diensten

Onze duurzame bloem Abonnementen

Altijd mooie bloemen in huis zonder verzorging.

Maatprijzen per maand:  S €40,- M €50,- L €60,- XL €70,-

Dit gaat om een wissel in het gebied De Ronde Venen, Loosdrecht, Hilversum, Woerden, Abcoude en Aalsmeer. U gaat dan een contract aan van een jaar, slechts een paar duidelijke regels en prettige voorwaarden.

Om in de abonnement vorm te werken kiest u voor duurzaamheid.

Interesse in onze duurzame bloem abonnementen?
Stuur gerust een mailtje of whats app bericht. Ik leg het graag nog eens passend uit.

Diensten

Merken

Ik verkoop alleen zijden bloemen en planten van Silkka. Omdat zij de mooiste hebben.
Het is een zeer exclusief merk en geeft een prachtige sfeer.

Verder vind u producten van:
Vase the world, Light & living, Ecriliving en Bombyxx
Trendy woonsferen van deze tijd, mijn voorkeur gaat uit een een hotel chique sfeer.

Ieder budget
Zijden bloemen en planten van Silkka zijn exclusief, door te kiezen voor een abonnement kan ieder van dit merk genieten. Je kan ook een S boeket aanschaffen en om de zoveel tijd er steeds een paar takken zijden bloemen bij kopen en zo kom je ook tot een mooi royaal boeket. Zo blijf je iedere keer verrast. 

Diensten

Projecten

Er is veel mogelijk wat betreft aankleding. U kunt mij alle vragen stellen over de producten, aankleding van grote stukken of vaste elementen. Ook lever ik zijden bloemen voor bruidstaarten en kunt u die zelf komen uitzoeken in het atelier. U kunt ook kiezen voor een abonnement in iedere maand een andere maat. Communiceren vind ik belangrijk samen komen we altijd tot iets moois. De wens van u als klant is uiterst belangrijk voor mij om zo een uniek stukje maatwerk voor u te verzorgen. Ik maak tijd voor u.

Betalingen gaan in het atelier per pin of per betaling via een QR code, wat u wenst.
Abonnement gaan per factuur. 

Diensten

Samenstellen

Neemt u uw eigen vaas mee? Of kiest u een vaas uit de collectie van artist a fleurs?
Beide is mogelijk. Na een kennismaking en vragen of foto’s over de omgeving waar de eye catcher komt te staan gaan we samen de bloemen samenstellen. Kiest u voor pastel, wit groen, of kleurrijk. Er zijn eindeloze mogelijkheden. 

Diensten

Speciaal geschenk

Besteld of koopt u een cadeau voor een dierbaren of is het product voor uzelf, ik maak er altijd een feestje van, deze zijden bloemen en mooie vazen zijn exclusief en hoe leuk is het om die thuis te mogen uitpakken.

Mijn huisstijl is; donkergroen, zwart, goud, panter, en het herkennen aan mijn logo sticker.

Diensten

Bezorging, ophalen en op locatie

In overleg is alles mogelijk. Heeft u iets op het sociale kanaal voorbij zien komen, besteld u online uw eye catcher, dan kunt u die laten bezorgen, of u komt het product zelf ophalen in het atelier. voor bezorgen in De Ronde Venen reken ik geen bezorgkosten. Bent u iets tegengekomen waarvan u wilt weten of dit mogelijk is om te bezorgen, neem dan contact met mij op.

Komt u er zelf niet uit, en vind u het fijn dat ik eerst uw thuissituatie heb bekeken dan is dat ook zeker mogelijk. Woont u in De Ronde Venen dan is dat bezoek geheel kosten vrij. Creaties op locaties maken doe ik ook. Soms is dat makkelijker als het over grote objecten gaat of meerdere.